Di Mariáról csapattársai emlékeznek meg a szülinapján

Senki sem becsül meg úgy egy játékost, mint a saját csapattársai, ezért is gyûjtöttük össze a Manchester United sztárjainak a közös emlékét a ma ünneplõ Angel Di Mariáról.


A nyáron ideigazolt argentin 27. életévét tölti ezen a napon, melyet a világ minden pontján egyszerûen csak Valentin napnak hívnak. Ezt szem elõtt tartva, ellenállhatatlan lehetõséget éreztünk arra, hogy szívünk minden szeretetével betekintést nyerhessünk a varázslatos 7-es karrierjébe, és személyiségébe …

 

Marcos Rojo: "Legelõször az argentin válogatott csapatban találkoztam Angellel. Õ mindig is egy laza, trendi srác volt. Az elsõ találkozásunk óta jól kijöttünk egymással. Õ még fiatal, és én is, így mindig is jó kapcsolatot ápoltunk. Most pedig itt a Unitednél mi vagyunk csak argentinok, így szinte mindig együtt vagyunk. Sokat beszélgetünk egymással, vagy épp mate teát fogyasztunk [egyfajta argentin tea], vagy bármi mást. Õ egy nagyszerû ember. Nagyon szerény, de viszont rendkívül komolyan veszi a munkát. Csodás családapa, és nem fél kimutatni mennyire is szereti a családját. Õ tényleg egy igazán nagyszerû ember, és kiváló futballista."

 

Michael Carrick: "Vannak játékosok, akik különféle trükköket tudnak végrehajtani, és könnyen lehagynak más játékosokat, de az õ játéka annyira közvetlen. Ez több szempontból is majdnem olyan, mint Giggsy játéka. Amikor megszerzi a labdát, egybõl viszi is azt a kapu felé, és igen gyorsan változtatja a mozgásának irányát, így pedig nagyon nehéz védekezni ellene. Különösen, ha ezt a pálya közepén teszi. Kevés játékos van, aki így át tudja vezetni a labdát a középpályán. Tegyük fel mégis, hogy ha van is, aki meg tudja ezt tenni, de nem találkoztál még olyan játékossal, aki így tud cselezni a pálya közepén, mint õ."

 

 

Phil Jones: "Õ a legjobb a saját posztján, egy fantasztikus futballista. Õ egy elég csendes srác, az öltözõben is csendben teszi a dolgát. De minden tulajdonsága megvan, ami kell – a képessége, a sebessége, a tudatos játéka, és gólokat tud szerezni. Kiszámíthatatlanok a labdák, amelyeket a kapu felé vezet, és nagyon nehéz védekezni ellene. Õ pontosan olyan játékos, akire szükségünk van."

 

Daley Blind: "Emlékszem, amikor ellene játszottam a Bajnokok Ligájában. Ahogy visszagondolok, a Real Madrid ellen léptem pályára egy nehéz meccsen, még az Ajax színeiben. A Real Madridban mindenki nagyszerû játékos, de rá különösen emlékszem. Tudtam, hogy valójában milyen jó játékos. Igazán élvezetes vele együtt játszani, sokat tanulhatok tõle. Örülök, hogy egy csapatban lehetünk, jó õt látni közvetlen közelrõl. Mindig mosolyog! Angol nyelvórákat vesz, így jó már néha pár szót váltani, és együtt nevetni. Kiváló érzés egy csapatban lenni vele."

 

Ashley Young: "Angel egy fantasztikus igazolás volt. A Real Madridnak más kiváló játékosai is vannak, mint például Gareth Bale vagy Cristiano Ronaldo, de õ volt az egyetlen aki kitûnt nekem tavaly abból a csapatból. Ha ilyen minõségi játékost adsz a kerethez, mint amilyen õ, akkor abból csak hasznunk származhat. Láttuk az elsõ napokban edzeni õt, hogy milyen jó játékos is Angel, és mire számíthatunk tõle. Kétség kívül õ egy hatalmas erõsítés a csapatnak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!