Van Gaal csapata küzdõszellemét méltatta

A Preston North End elleni mérkõzés után a United holland menedzsere elmondta, úgy érzi sikerült a mérkõzésen megoldani csapata problémáját, ezért is volt különbözõ a két félidõ játékképe.


A Vörös Ördögök a második félidõben bekapott gólig nem játszottak jól. Majd Laird találata kicsit felrázta a találkozót. Van Gaal egy óra elteltével lecserélte Falcaot, aki helyett Young lépett pályára, Fellainit ismét elõre tolta a támadórészlegbe. Mindkét döntés a holland mestert igazolta, mert Young beállítása jót tett a mérkõzésnek, Fellaini pedig gólt szerzett.

 

 

"Elégedett voltam az elsõ félidõben" - mondta. "Nem adtuk el a labdát, jól tartottuk meg, ami az ilyen keményen védekezõ játékosok ellen elég nehéz, különösen hosszú labdákkal. Sajnos az elsõ játékrészben nagyon sok lehetõséget puskáztunk el, ezért a másodikra úgy mentünk ki, hogy növeljük a nyomást. Sajnos bekaptunk egy gyors gólt, de a csapat nem tört meg, hanem csinálták, amit kértem tõlük. Hihetetlen küzdõszellemrõl tettek bizonyságot, ez volt a megoldás."

 

"Fantasztikus gólokat szereztünk, de nagy szerencsénk is volt. A második gólnak különösen örültem, mert amit Valencia elõtte csinált az csodálatos volt. Nagyon örültem a játékának."

 

 

Miután a menedzser elõre tolta, Fellaini személyében kemény versenytársat kaptak a védõk. Bár fejesét Stuckmann kapu még ki tudta ütni, az ismétlést már nem volt képes hárítani.

 

"Igen, Fellaini testi ereje sokat számít. Képes leküzdeni a nyomást és gólt szerezni. Eleinte abban a pozícióban játszattam, ahol õ szeretett volna, de kipróbáltam elöl is. Nem tudom még eldönteni, hogy hol szretném jobban látni, de ez az én problémám."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!