Herrera a United szurkolóit méltatta

A Manchester United középpályása, Ander Herrera a United utazó szurkolóit méltatta, akiknek nagyban köszönhetõ, hogy a csapat képes volt fordítani.


A második félidõ elején bekapott gól után a United 21-e úgy érezte, hogy a szurkolók támogatása volt a döntõ abban, hogy társaival megkapják a fordításhoz szükséges plusz löketet. 

 

"A szurkolóink mindig fantasztikusak és ez sokat jelent számunkra" - mondta Ander az MUTV-nek. "Ma is fantasztikusak voltak. Támogattak minket a legnehezebb pillanatban is, mi pedig nagyon hálásak vagyunk ezért. Értük nyertük meg a mérkõzést, mert megérdemlik a gyõzelmeket."

 

A keményen kiharcolt gyõzelem a Deepdale stadionban azt jelenti, hogy a United tovább küzdhet az FA-kupa elhódításáért. A következõ mérkõzése pedig igazi csemege lehet a fociszeretõ közönség számára, az Old Traffordra ugyanis az Arsenal látogat, mely találkozót Herrera már nagyon vár.

 

 

"Versenyben vagyunk továbbra is ebben a sorozatban, és leszünk is az Arsenal ellen is. Igaz, õk az egyik legjobb csapat jelen pillanatban" - tette hozzá a középpályás. "Mi pedig a Manchester United vagyunk, nagyon jó a csapatszellem, ezt megmutattuk ma. Nagyszerû játékosok, remek személyzet és folyamatosan javulunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!