Fellaini lett a Preston elleni meccs legjobbja

Marouane Fellainit szavazták meg a Manchester United Twitter követõi a Preston North End elleni 3-1-re megnyert mérkõzés legjobb United játékosának.


A belga középpályás ismét bizonyította, hogy idegenben is képes fordítani szerencséjén a csapat, miközben õ maga folyamatosan gondot jelentett az ellenfél tizenhatosán belül és a kitartása is kifizetõdött, mikor a 72. percben megszerezte a vezetést a Vörös Ördögöknek.

 

Louis van Gaal büszke arra, hogy edzésen begyakorolt figura elõzte meg a gólt. Antonio Valencia megindult a jobb szélen, az alapvonalról középre ívelte, és bár Fellaini lefelé tartó fejesét még védte Thorsten Stuckmann, a Preston kapusa, a kipattanót a középpályás éles szögbõl a hálóba juttatta.

 

 

Fellaini találata csupán hét perccel követte Herrera egyenlítõ gólját, miután Scott Laird elõnyhöz juttatta a hazaikat. Herrera hasonlóan lenyûgözte a szurkolókat, emiatt a Facebook szavazást õ nyerte.

 

Annak ellenére, hogy Wayne Rooney állította be a 3-1-es végeredményt, és lõtte tovább a kupában a csapatot - az Arsenal lesz a negyeddöntõben az ellenfél - Fellaini kapta a voksok 55 százalékát Angel Di Maria (25 százalék) és Antonio Valencia (20 százalék) elõtt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!