Rojo: Belehabarodtam a Manchester Unitedbe

Marcos Rojo úgy érzi, már az elsõ naptól kezdve a Manchester United család tagja.


A MUTV-nek adott exkluzív interjúban a tavaly nyáron a Sporting Lisszabontól szerzõdtetett védõ mesélt az Old Traffordon eddig eltöltött idõszakáról, és kifejezte, hogy számára nem is alakulhatna jobban az élet a Vörös Ördögöknél.

 

"A megérkezésem pillanatától belevagyok habarodva a klubba, a történelmébe és abba, ahogy a menedzser akarja, hogy játszunk" - kezdte Rojo.

 

"Ez az elsõ szezonom itt, és úgy érzem, hogy sikerült remekül beilleszkedem. Elégedett vagyok azzal, hogy ilyen gyorsan beilleszkedtem."

 

 

Az utóbbi hetekben az argentin bekk remekelt, azt követõen, hogy elsõ manchesteri hónapjaiban sérülésekkel bajlódott. Azonban Rojo egy percig sem pihen, és már azon gondolkodik, mely területen tudna fejlõdni.

 

"Tudom, hogy rengeteg mindenben kellene fejlõdnöm. Jobban meg kell ismernem a nyelvet, és az ellenfeleink jellemzõit, karakterét. Keményen dolgozom ezen."

 

Kemény, eltökélt és rendíthetetlen teljesítményével a vb-ezüstérmes játékos hozzásegítette a Unitedet, hogy a Premier League egyik legjobb védelmi mérlegét hozzák össze. A 24 éves középhátvéd élvezte az eddig elébe kerülõ kihívásokat, és elmondása szerint továbbra is szeretné megugrani a felé közelítõ akadályokat.

 

"Nem igazán szoktam idegeskedni" - tette hozzá.

 

"Talán néha kicsit idegesebb szoktam lenni a mérkõzések elõtt, de amint kilépek a pályára, elmúlik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!