A Unitedtõl igazolna a Spurs

A Tottenham csapatának menedzsere, Harry Redknapp fontolgatja, hogy megpróbálja leigazolni a United fiatal védõjét, Jonny Evanst.


Annak ellenére, hogy a Spursnél olyan védõk szerepelnek, mint King, Gallas, Dawson, Bassong, Kaboul vagy éppen Woodgate, a védelmük elég sebezhetõnek tûnik.

Redknapp stabilitást szeretne elérni csapata hátsó részénél, de a jelenlegi védõik sokszor megbízhatatlanok. A londoniak szeretnék elérni, hogy folyamatosan indulhassanak a Bajnokok Ligájában, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a védelem stabilan álljon és a középsõ védõk sokkal kevesebbet hibázzanak.

 

 



A menedzserük állítólag szeretne fiatalabb játékosokat King és Woodgate helyett. Erre pedig a Unitednél egy idõben kegyvesztettnek titulált 23 éves Evans kiváló megoldás lehetne.

Evans ebben a szezonban nem igazán gyõzte meg Fergusont, egyesek szerint az észak-ír válogatott védõ hatalmasat zuhant a ranglétrán, nem csak Vidic és Ferdinand, de sokak szerint Smalling, Brown és O'Shea is elõtte vannak.

Redknapp 5 millió fontot szeretne fizetni a fiatal védõért, akit ha nem sikerülne leigazolnia, már alternatíva után nézne, a Boltonban szereplõ Gary Cahill személyében.


sportsvibe.co.uk 


sportsvibe.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!