Van Persie hetekre harcképtelen

Robin van Persie kihagyni kényszerül a Sunderland szombati manchesteri látogatását múlt heti, Swansea City ellen 2-1-es vereség alkalmával elszenvedett bokasérülése okán.


A Manchester United házi gólkirálya mankón volt kénytelen elhagyni a Liberty Stadiumot, miután a balszerencsés vereség alkalmával az utolsó pillanatokban egy beadásra rosszul érkezett.

 

A MUTV-nek adott interjúben Louis van Gaal így nyilatkozott:

"Õ [Robin van Persie] az egyetlen sérült játékosunk. Bokasérülése van. Ki kell várnunk, és majd meglátjuk meddig fog tartani a rehabilitációja."

 

Van Gaal nem adott meg pontos idõintervallumot honfitársa felépülését illetõen, pedig a csatár egykori klubja, az Arsenal elleni FA-kupa negyeddöntõ már a látóhatáron belül van, azonban késõbb így szólt sajtótájékoztatóján:

"Ez nem súlyos, de nem egy-két hét lesz."

 

 

Jobb hírekkel szolgált a holland menedzser James Wilson és Michael Carrick kapcsán, ugyanis az ifjú csatár bevethetõ állapotban van annak ellenére, hogy hétfõn sérülés miatt le kellett cserélni az U21-esek Sunderland elleni bajnokiján. Eközben Carrick pedig újra edzésbe állhatott csütörtökön, így egy újabb lépéssel közelebb került számára a visszatérés.

 

"Õ [Michael] egy nagyon tapasztalt játékos, aki képes egy nagyon fontos pozícióban játszani" - tette hozzá.

 

"De szüksége van rá, hogy felvegye a mérkõzések ritmusát. Eddig még csak egyszer edzhetett velünk, a játékostársakkal, úgyhogy még az U21-esek között is játszania kell majd."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!