De Gea élvezi, hogy formában van

David De Gea nagyon élvezi, hogy remek formát mutat a United elsõ számú kapusa ként, de ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is keményen kell dolgoznia, hogy ez így is maradjon.


A spanyol hálóõrt az egyik legjobb játékosként tartják számon a Premier League-ben, és õ minden eddiginél jobban élvezi az életet az Old Traffordon. De Gea válaszolt azon spanyol lapokban megjelent találgatásokra is, melyek szerint nem boldog Angliában, valamint, hogy hosszú ideje nem beszélt Van Gaal-al.

 

Az MUTV-nek adott exkluzív interjújában De Gea elmondta, hogy minden ilyen találgatás alaptalan, határozottan elutasítja az elhangzottakat, valamint elmondta azt is, hogy mi az igazság.

 

"Minden amit rólunk írt a sajtó, hazugság" - mondta David. "Mindketten a legjobbat akarjuk a csapatnak és a klubnak is. Életem legjobb formájában játszom, eddigi életem legszebb idõszakában vagyok. Minden pillanatot élvezek és próbálok egyre jobb lenni. Mindent megteszek ezért, ez az, amit igazán szeretnék."

 

 

De Gea eddig a szezonban minden mérkõzésen pályára lépett a csapattal. Minden bizonnyal ez a sorozat a hétvégén sem fog megszakadni. A csapat mindenképp gyõzni szeretne a múlt heti botlás után a Swansea otthonában.

 

"Jó formát mutattunk, és fontos mérkõzéseken tudtunk diadalmaskodni, sajnos ez az elõzõ mérkõzésen nem sikerült. Nem érdemeltünk vereséget, de a foci ilyen. Pontokat veszítettünk, de nekünk most az elõttünk álló mérkõzésre kell koncentrálni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!