Blind nem figyeli a közvetlen riválisokat

Daley Blind szerint a csapatnak nem kell foglalkoznia a riválisok formájával a BL helyekért folyó versenyben.


A Southampton keddi, illetve a Chelsea, Liverpool, Manchester City, Arsenal és Tottenham szerdai gyõzelmével nagy teher nehezült a Vörös Ördögökre, mikor a Newcastle elleni összecsapás a záró szakaszába lépett.

 

Szerencsére a 89. percben Ashley Young kihasználta Tim Krul hibáját, ezzel megszerezve a nagyon fontos három pontot, valamint fokozta a csapat magabiztosságát az FA-kupa negyeddöntõ okozta rövid bajnoki szünet elõtt.

 

"Igen, megvan a fontos három pont" – mondta Blind. "Úgy gondolom, hogy megérdemeltük. Egy késõi góllal szereztük meg, de sok lehetõségünk volt, korábban is betalálhattunk volna, de nem sikerült. Jól játszottunk és megérdemeltük a gyõzelmet, elég csak megnézni mennyi helyzetet dolgoztunk ki. A türelmünk kifizetõdött, különösen, ha azt nézzük, hogy mennyi lehetõségünk volt az elsõ félidõben. Hallottam a többiek gyõzelmérõl, de fontos, hogy magunkkal törõdjünk. Meg kell nyernünk a saját mérkõzéseinket. Magunkra figyelünk és nem számít, hogy a többi csapat mit gondol rólunk.”

 

 

Young megérdemelte a tapsot, egy év után talált be újra, azonban a gyõzelem David De Geának is köszönhetõ, aki megakadályozta, hogy a Newcastle csatára, Papiss Cisse hamar egyenlítsen.

 

"Örülök Ashley-nek, hiszen korábban is volt egy lehetõsége, de azt nem tudta kihasználni (mikor Fellaini lövése utáni kipattanót is védte Krul – a szerk.)." Hozzátette: "Természetesen David-nek is volt két nagy védése. Õ egy nagyszerû kapus és nagyon fontos a csapat számára. Nagy bravúrokat mutat be és remélem, hogy meg tudja õrizni ezt a teljesítményt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!