Fella a csapatszellemet dicsérte

Marouane Fellaini, a Manchester United középpályása méltatta, hogy a csapat soha nem adja fel. Ez a hozzáállás segítette a Vörös Ördögöket szerdán is, amikor a Newcastle United elleni találkozó végén szerezték meg a gyõztes gólt.


A Szarkák elleni, utolsó pillanatban szerzett találat a klubra jellemzõ volt a javából, mely a végtelen kitartásnak köszönhetõ. Fellaini úgy véli, mindez jól szolgálja majd õket az Arsenal elleni FA-kupa összecsapáson is.

 

"Mindig megyünk elõre és gólt szerzünk az utolsó pillanatokban" - nyilatkozta Fella az MUTV-nek. "Remek hozzáállásunk volt, folytattuk az elõretörést, ami fontos dolog volt."

 

"Már sokszor megmutattuk ezt a szellemiséget és ezt kell folytatnunk. Nagy meccsünk lesz hétfõn, úgyhogy ez jót tesz az önbizalmunknak."

 

 

Az Ágyúsok elleni negyeddöntõn is ez a hozzáállás szükségeltetik majd, mivel Fellaini szerint is nehéz meccs vár rájuk.

 

"Kihívás lesz ez" - folytatta. "Kemény meccs lesz hétfõn. Meg kell nyernünk ezt a találkozót, mert az Arsenal otthonában nehéz lenne játszani. Az FA-kupa egy különleges sorozat, egy nagy trófea Angliában. Elvesztettem egy döntõt. Játszottam elõdöntõben. Ebben a szezonban meg akarom nyerni!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!