Valencia bocsánatot kért

Miután a hibáját kihasználva ejtette ki az Arsenal a Unitedet az FA-kupából, Valencia bocsánatot kért a csapattársaitól és a szurkolóktól.


A kupából való kiesés azt jelenti, hogy a United már biztos nem nyer idén semmilyen trófeát, a hétfõi vereségbõl pedig Valencia alaposan kivette a részét.

 

A középpályás - mostanában védõ - nem volt elég határozott Alex Oxlade-Chamberlain ellen aki elõkészítette Nacho Monreal nyitó találatát az Ágyúsok számára, késõbb pedig egy rossz hátrapasszal segített Danny Welbecknek, aki élt a helyzettel és gyõztes gólt szerzett.

 

Valenciát a szurkolók és a szakértõk sem kíméltek a hétfõ esti teljesítménye után, a 29 éves játékos pedig bocsánatot is kért.

 

"Bocsánatot szeretnék kérni a csapattársaimtól és a Manchester United szurkolóitól" - írta Valencia az Instagramon.

 

 

"Holnap egy új nap következik és folytatjuk a munkát" - folytatta, majd bejelölte Marcos Rojót, Juan Matát, Ander Herrerát, Rafaelt és Robin van Persie-t.

 

A United egykori kapitánya Roy Keane "botrányosnak" nevezte Valencia védekezését és azzal vádolta meg az ecuadori játékost, hogy nem végezte el a feladatát.

 

Van Gaal elsõ számú jobb védõjének pedig még rosszabra fordult a dolga amikor Rafael remek teljesítménnyel drukkolt elõ - gólt is szerzett - a tegnapi U21-es mérkõzésen, ezzel is növelve a  nyomást Valencián a vasárnapi, Tottenham elleni bajnoki elött.


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!