Carrick: Együtt vagyunk, készen állunk

Michael Carrick elmondta, a Manchester United játékosai összetartanak és pozitív hozzáállással indulnak neki a szezon utolsó 10 mérkõzésének még az FA-kupából való kiesés ellenére is.


A 33 éves középpályás kétszer csereként állt be azóta, hogy felépült öt és fél hétig tartó sérülésébõl és a csapatkapitányi poszt helyettese fontos eleme lehet annak, hogy a Vörös Ördögök elérjék a jövõ évi Bajnokok Ligájában való indulás jogát adó helyek egyikét.

 

A United elsõ csapatának tagjai szerdán a Cheltenham Festival lóversenyeit látogatták meg, és Carrick elmondta, a játékosok nagyon együtt vannak, pozitívan néznek a szezon hátralévõ részére.

 

"Boldogulunk vele, azt tesszük, amit a legjobban tudunk" - felelte Carras az MUTV-nek, amikor arról kérdezték, hogyan reagáltak a játékosok a hétfõi vereségre. "Keményen edzünk, összetartunk. Nem nézhetünk hátra, tovább kell lépnünk, a következõ meccsre kell figyelnünk, összpontosítanunk és pozitívnak kell lennünk."

 

 

A United egy nagyon nehéz sorozat elõtt áll, mely komoly csatákat hoz majd a top 4-be való kerülésért, kezdve vasárnappal, amikor Carrick korábbi klubjával, a Tottenhammel csap össze a manchesteri gárda.

 

"Mostantól a szezon végéig minden mérkõzés óriási, különösen azon csapatok ellen, melyek körülötted vannak a tabellán. Lesz néhány ilyen találkozónk. Késten fogunk állni vasárnapra!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!