Young: Nincs önbizalomhiány

Ashley Young azt akarja, hogy vasárnap, a Tottenham elleni, igen fontos bajnokin a Manchester United mutassa meg, milyen karakterrel és önbizalommal bír.


Louis van Gaal csapata hétfõ este emberhátrányba került az Arsenal elleni Fa-kupa találkozón, melyet végül az Ágyúsok nyertek meg és jutottak tovább, ám Young szerint a csapatszellem nem csökkent a kieséstõl, így a top 4-be kerülésért folyó fontos harcok elõtt.

 

Young - aki 2012-ben duplázni tudott a Spurs elleni, 3-1-es gyõzelem során - a közelmúltban betalált, góljával verte a United a Newcastle-t és eltökélt szándéka, hogy harmadik egymást követõ bajnoki sikerhez segítse csapatát, amikor Mauricio Pochettino fiai az Old Traffordra látogatnak.

 

 

"Csalódás volt kiesni az FA-kupából, mivel jó esélyünk volt a továbbjutásra és a végsõ sikerre is" - mondta a szélsõ az MUTV-nek. "Meg kell mutassuk, milyen karakterünk van, milyen csapatszellem uralkodik, mindenki visszatért az edzõpályára és önbizalommal telve fogunk nekivágni a vasárnapi mérkõzésnek, mint ahogy mindig is tesszük, célként kitûzve a három pont megszerzését."

 

Danny Welbeck, a United korábbi játékosa szerezte azt a gólt, mely a manchesteriek kiesést jelentette hétfõn, ám Younggal még mindig remek barátságot ápolnak, a héten együtt is ebédeltek egyszer. Az angol szélsõ azonban minél elõbb szeretné a kiesés rossz emlékeit a múltba seperni.

 

"Ismét beindul a nagyüzem és remélhetõleg vasárnap önbizalommal telve a gyõzelem eléréséért megyünk majd. Itt fogjuk látni, milyen karaktere is van ennek a csapatnak, mint ahogy fantasztikus a csapatszellem is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!