Félelmetes összecsapásra számít a Rangers

A KÉSZ szó szerepel a Rangers címerében, azonban ez valószínûleg csak addig állja meg helyét, amíg délnek nem veszik az irányt a Manchester United elleni mérkõzésre.


Bár Kenny Miller 90. percben szerzett átemelõs góljával megérdemelten gyõzött 2-1-re a Rangers a Hamilton Academical ellen a skót bajnokság elõzõ fordulójában, amellyel továbbra is 100%-osak az idei szezonban, azonban a Rangeres szurkolók kilátásai a nem túl magabiztos gyõzelmet követõen a következõ mérkõzés elõtt nem túl rózsásak, és ez tükrözi is jelenlegi lélekállapotukat is - lemondóak, félnek és reszketnek.

 

 

 

 

A Manchester United elleni Bajnokok Ligája összecsapás elõtt nem tüzelhetik magukat a múltban elért eredményekkel. Miller, aki 2004-ben a Wolverhampton Wanderers játékosaként góljával gyõztes csapatban játszhatott a Vörös Ördögök ellen úgy véli, sok mindenre szükségük lesz egy jó eredmény eléréséhez.

 

"Egy nagy adag szerencsét is magunkkal kell vinnünk az Old Traffordra, ha olyan eredményt szeretnénk elérni, mint hat évvel ezelõtt én a Wolvesszal" - kezdte.

 

"A csapatunk elég jó játékosokkal rendelkezik, hogy meglepetést okozzon a United ellen, de az elsõ 15-20 perc kritikus lesz. Ha ebben a periódusban állni tudjuk a sarat, akkor még bármi kisülhet belõle a végén."

 

"De tudjuk, hogy magasabb teljesítményi fokozatba kell kapcsolnunk, nem csak most, de három-négy meccsre is. Nem jó kimondani, de ha ezt nem tudjuk elérni, az meg fogja bosszulni magát."

 

A Rangers menedzsere, Walter Smith is nagyon készül egykori kenyéradója elleni küzdelemre (másodedzõként dolgozott Ferguson keze alatt), amely félelmetes erõpróba lesz együttese számára.

 

"Bármely csapat, amely az Old Traffordra látogat a Manchester United vendégeként, érezhet magában egy kis reszketést. Talán csak a Real Madrid mehet úgy oda, hogy azt gondolja magában, ha elég jól alakulnak a dolgaink, akkor nyerhetünk."

 

"Azt hiszem, még a 4-1-4-1-es felállásunk is túlzás egy kicsit. Lehet, hogy 4-6-0-val kellene felállnunk!"

 

Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!