Valdes: De Gea jelenleg a világ legjobb kapusa

A Manchester United új igazolásának, Viktor Valdes-nek nincs kétsége afelõl, hogy De Gea jelenleg a világ legjobb kapusa.


A 33 éves kapust, mióta csatlakozott a Vörös Ördögök csapatához, mérhetetlenül lenyûgözte honfitársa és tisztában van azzal is, miért kell ennyit várnia saját debütálására.


"Mindig várod a lehetõséget, hogy játszhass és minden nap keményen edzel, hogy megmutathasd a menedzsernek, mire vagy képes" - nyilatkozott Valdes a United Uncovered címû lapnak.


"Azonban David jelenleg nagyon magas szinten játszik. Úgy hiszem, jelenleg õ a legjobb kapus a világon. Szóval nehéz lesz így lehetõséghez jutni mellette, de természetesen elfogadom ezt."

 


Arról is faggatták Valdes-t, hogy mit gondol De Gea-hoz hasonló top kapusokról, mint például Thibaut Courtois és Manuel Neuer, a három Bajnokok Ligája trófeát bezsebelõ, korábban a Barcelona kiválósága a következõt felelte.


"Számomra az elsõ [kapus] jelenleg David" - felelte.


"Mindennap látom õt edzeni. Minden alkalommal figyelem a mérkõzéseken, minden héten és a teljesítménye jelenleg elképesztõ. Minden héten megmenti a csapatot egy-egy góltól és engem ez boldoggá tesz, ahogyan a szurkolókat is."


"Mindig hallom, ahogy a szurkolók a róla szóló dalt éneklik, szóval úgy hiszem elégedettek azzal a teljesítménnyel, amit De Gea az elmúlt években mutatott. Úgy érzem, hogy a szurkolók határozottan boldogok attól, ahogy David végzi a dolgát a kapuban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!