Blind: A legjobb 90 percünk volt

Daley Blind szerint a Tottenham elleni 3-0-s siker a Manchester United legjobb teljesítménye volt ebben a szezonban.


A Vörös Ördögök vasárnap gyõzték le a Spurs-t, Marouane Fellaini, Michael Carrick és Wayne Rooney is az elsõ játékrészben volt eredményes, ezzel a sikerrel pedig a csapat megszilárdította negyedik helyét a tabellán.

 

Az idei sorozat alatt több meccs idõszakaiban is dominálni tudott a manchesteri gárda, de Blind úgy érzi, hogy a tegnapi volt a csapat legerõsebb produkciója.

 

"Ha a teljes 90 percet nézzük, ez volt a legjobb meccsünk a szezonban" - mondta a holland játékos az MUTV-nek. "Az utóbbi pár hét és hónap során javultunk és úgy vélem, jó félidõket nyomtunk, de ma majdnem a teljes 90 perc során igen agresszíven játszottunk. Ez pedig elõrelépés a csapat számára."

 

"Mindenki nagyon keményen dolgozott együtt a másikkal, harcoltunk, megszerztünk minden labdát, amit lehet. Csapatként játszottunk. Nagyon élvezetes volt a pályán lenni. Azt hiszem, talán a meccs legjobb játékosa helyett meccs csapata díjat kellene kiosztani."

 

 

A United látszólag azzal a szándékkal esett neki ellenfelének, hogy minél hamarabb maga mögött tudja az Arsenal elleni kiesést, ennek révén már a szünetre eldõlt a Spurs sorsa.

 

"Ha elveszted az egyik meccset, rögtön szeretnéd lejátszani a következõt" - folytatta Daley. "Ha ez egy kupameccs, az nagyon kiábrándító, de ha kikapsz egy bajnokin, meg akarod nyerni a következõt."

 

Gyõzelmével a United egy pontra van a harmadik helyen álló Arsenaltól és csak kettõre a második helyet elfoglaló Manchester City-tõl, mely szombaton a Burnley otthonában bukott. De a vasárnapi gyõzelem csak a kezdete volt egy igen nehéz sorozatnak, mely a Vörös Ördögökre vár, hiszen a hétvégén a Liverpool otthonában kell szerepelniük, majd a következõ hónapban a City és a Chelsea ellen is rangadókat kell vívniuk. 

 

"Mindig nézegetsz elõre, de a legfontosabb, hogy magadra figyelj, saját játékodat játszd és minden találkozón próbáld megszerezni a három pontot. Innentõl kezdve minden meccs egy döntõ."

 

"Nagyon fontos volt, hogy begyûjtsük a három pontot - néhány kemény meccs vár ránk a közeljövõben és minden pontra szükségünk van. Úgy vélem, ez valami szépnek a kezdete volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!