Sheringham: Wilsonból csillag lesz a Unitednél

A triplázásban részt vevõ Teddy Sheringham dicsérte James Wilsont és azt állította, a fiatal ígéretben minden tulajdonság megvan ahhoz, hogy 20 gólt termeljen egy szezonban a Manchester Unitednél.


Wilson még a 2013/14-es szezon végén, Ryan Giggs menedzseri idõszaka során mutatkozott be a felnõttek között, azóta pedig Louis van Gaal bizalomra érdemes játékosává vált.

 

Miután a Tottenham elleni bajnokin a padon ült, hétfõn lehetõséget kapott a Vörös Ördögök U21-es csapatában és gólt szerzett az Everton ellen 2-1-re megnyert meccsen.

 

Sheringham jelenleg a West Ham United edzõje és nagy érdeklõdéssel figyeli a Premier League összes csatárát. A United Review legutóbbi számának adott interjúban elmondta, miért is akadt meg a szeme Wilsonon.

 

 

"Nagyon imádom James Wilsont" - jelentette ki Teddy. "Nagy kár, hogy Radamel Falcao és Robin van Persie elõtte vannak. Louis van Gaal a közelmúltban azt nyilatkozta, nincs olyan csatára, aki képes lenne 20 gólra egy szezonban, de azt gondolom, ha felteszed Wilsont Wayne Rooney-val, akkor lenne két játékosod, akik képesek lennének elérni azt a számot."

 

"Nagyon pontos játékos, aki gólokat lõ, remek sebességgel bír és ami bónusz, ballábas - a védõket mindig jobban meglepheti egy olyan csatár, aki ballal képes lõni. Imádom a hozzáállását, jó játékosnak tûnik, nagy ígéret és olyan valaki, akire mindenkinek oda kell figyelnie."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!