HIVATALOS: Carrick hosszabbított

Michael Carrick egy újabb évvel meghosszabbította szerzõdését a Manchester Uniteddel, amely értelmében 2016. júniusáig a klub játékosa marad.


A 33 éves Carrick 2006. augusztusában mutatkozhatott be a Vörös Ördögök mezében. Ez idõ alatt 376 mérkõzésen 22 góllal segítette csapatát. Ötször ünnepelhetett Premier League bajnoki címet, egyszer-egyszer pedig Bajnokok Ligája, Ligakupa, és Klubvilágbajnoki elsõséget.

 

 

"Elégedettséggel tölt el, hogy Michael meghosszabbította szerzõdését. Michael remekül olvassa a játékot, különleges sokoldalúsága pedig lehetõséget biztosít számomra, hogy különbözõ pozíciókban számoljak vele a pályán. Õ a csapatkapitány-helyettesem, a pályán és azon kívül mutatott professzionalizmusával pedig lenyûgözött eddigi ittlétem során. Bármely fiatal játékos számára nagyszerû inspirációt jelenthet" - kezdte Louis van Gaal.

 

"Fantasztikus tudni, hogy folytathatom csodálatos utazásomat ezzel a remek klubbal. Folyamatosan élvezem a játékot, a csapat pedig a megfelelõ irányba fejlõdik Louis van Gaal irányítása alatt. Mindannyian hihetetlenül eltökéltek vagyunk, hogy visszajuttassuk ezt a klubot oda, ahova tartozik, és a világ legnagyobb klubjaival versenyezzünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!