Blind: Elõnyömre vált, hogy ideigazoltam

A 25 éves játékos, mióta elhagyta az Ajax-ot szinte kivirágzott, és úgy véli, hogy most már kezdi megszokni az angol bajnokság tempóját.


Daley Blind úgy gondolja, jobb játékossá vált, mióta tavaly nyáron a Manchester Unitedbe igazolt.

 

A holland válogatott játékos 16 év után hagyta el az Ajax csapatát, hogy augusztusban az Old Traffordra tegye át székhelyét. Louis van Gaal a holland VB keretbõl szerezte meg a feltörekvõ tehetséget.

 

Bár a Vörös Ördögöknél kezdõdõ karrierjét egy sérülés zavarta meg. Térd bántalmai miatt november és január között még a kezdõ tizenegybõl is kikerült.

 

A 25 éves játékos más szerepkörben tért vissza. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a középpálya helyett, a védelem balszélén is bevethetõ, ahol a Tottenham és a Liverpool elleni gyõzelem során szerepelt.

 

 

Úgy hiszi, hogy az angol bajnokság tempója, a teljesítményének fokozására fogja kényszeríteni õt.

 

"A Premier League-ben folyamatosan fejlõdnöd kell" – mondta a holland válogatott játékos.

 

"Megtapasztaltam, hogy a játék ritmusa sokkal lüktetõbb. A játék tempója sokkal gyorsabb, mint Hollandiában. Ez jót tesz nekem a holland válogatottnál, és végig a karrierem során is."

 

"Amikor fejleszteni akarod magad, többnek kell lenned egy kész játékosnál, és ez az, amit én akarok. Nap, mint nap jobbnak kell lennem, megtanulnom minden apró dolgot, és természetesen idõvel ezek tükrözõdnek a mutatott játékban."


ManchesterEveningNews

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!