Smalling a Unitednél látja jövõjét

A Manchester United védõje, Chris Smalling elmondta, boldog a Vörös Ördögök csapatában és reméli jelenlegi szerzõdésének meghosszabbításával tovább segítheti a csapatot.


Smalling szerzõdése a következõ szezon végén lejár, de a 25 éves angol nemzetiségû játékos elmondta, a United kész meghosszabbítani szerzõdését.


Akárhogy is, Smalling jó formában van jelenleg, angol honfitársával Phil Jones-szal együtt fontos gyõzelmeket arattak a csapat védelmében a Tottenham és a Liverpool ellen.

 


Szerzõdésének állapotáról kérdezték Chris-t egy angol értekezleten vasárnap, amire ennyit felelt: "Ez az egy dolog, amit senkivel nem osztanék meg."


"A menedzser megmutatta, hogy hisz bennem és ha játszhatok, az örömmel tölt el."


"Még nyolc meccsünk van hátra, szóval csak ezekre koncentrálunk, amennyire csak tudunk."


Arról is kérdezték, hosszú távon tervez-e a United csapatával, Smalling erre a kérdésre is válaszolt: "Igen. Jól érzem itt magam, mindig is szerettem a Unitedben játszani, különösen most."


"Ha hozzátudok tenni a csapat játékához, ahogy most, akkor boldogan tervezek hosszú távra a klubbal, mivel õk is számítanak rám."


A United menedzsere, Louis van Gaal felfedte, hogy Smalling milyen minõségû játékos és a védõ hálás is edzõjének, amiért megadta neki a lehetõséget a bizonyításra.


Mikor arról kérdezték, hogy szerinte most van-e élete legjobb formájában, Chris ezt válaszolta: "Igen, úgy hiszem."


"A menedzser nem kevés bizalmat adott nekem. Különösen az elmúlt hónapokban, végig fitt voltam és az edzõ lehetõséget adott, így élvezem a focit, amit játszok."


"Úgy hiszem, õ nagyon becsületes. Elmondja miben vagy nagyon jó és azt, hogy miben kell még fejlõdnöd. Õ tényleg hisz benned."

 


Smalling azt is elmondta, hogy boldog amiatt, amiért várnak szerzõdésének meghosszabbításával a nyárig.


Ennek kapcsán kérdezték tõle, hogy volt-e már bármi haladás szerzõdésével kapcsolatban: "Egyáltalán nem, körültekintõ vagyok, de ezzel jelenleg nem foglalkozom."


"Minél elõkelõbb helyen szeretnénk végezni és mindent megteszünk, amit csak tudunk célunk eléréséhez és ha ehhez hozzá tudok járulni, már az boldoggá tesz."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!