Hummels: Külföld? Akkor csak a United!

Mats Hummels olyan nyilatkozatot tett, amivel olajat öntött a tûzre egy esetleges nyári, Manchesterbe történõ átigazolásával kapcsolatban.


A német védõ, Mats Hummels a hétfõi Kicker magazinnak elmondta, gyakran gondol arra, hogy külföldre szerzõdjön, ám a mai Bildnek már állítólag olyat nyilatkozott, amivel a Manchester Unitedet hozta elõtérbe, mondván: 'Ha valamikor külföldre igazolok, akkor csak a Manchester United lesz a célállomás."

 

Hummels menedzsere, aki egyben édesapja, nagyon baráti kapcsolatot ápol Louis van Gaallal még abból az idõbõl, amikor mindketten a Bayern Münchennél dolgoztak. Van Gaal 2009 és 2011 között volt a bajor klub vezetõedzõje, míg Hermann Hummels 2012-ig az ifjúsági csapat koordinátoraként munkálkodott Münchenben.

 

 

Eközben Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund ügyvezetõje azt nyilatkozta, a világbajnok védõ arról informálta õt, hogy felméri lehetõségeit.

 

"Mats két hete beszélt Michael Zorc-kal (sportigazgató) és velem, amikor elmondta, jövõjérõl gondolkozik. Ez teljesen törvényes dolog."

 

"2017-ig szerzõdése van és nem kaptunk ajánlatot, úgyhogy nagyon nyugodtak vagyunk."

 


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!