25 milliós ajánlat a Barca középpályásáért?

Napvilágot látott hírek szerint Sergio Busquets elégedetlen jelenlegi helyzetével a Barcelonánál és szívesen váltana.


Sir Alex Ferguson készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen a katalánok ifjú védekezõ középpályásáért, mivel Owen Hargreaves karrierje feltehetõen véget ért a Manchester Unitednél, és Michael Carrick is gyenge formában van.

 


Az El Mundo Deportivo napilap szerint a világbajnok játékos, akit Európa egyik legnagyobb tehetségeként tartanak számon és az elmúlt 2 évben nagyon fontos szerepet játszott a Barcelona csapatában, szeretne legalább olyan kedvezõ szerzõdést kapni, mint Javier Mascherano, de a katalánok ezt nem hajlandóak megadni neki.

 

Ferguson reméli, hogy a kemény ütközéseirõl híres játékossal stabilizálni tudná a középpályát, és ennek érdekében egy 25 millió fontos ajánlatot tenne le Pep Guardiola asztalára.

 

A spanyol mester számára Mascherano érkezése miatt csábító lehet az ajánlat, és az így megszerzett összeget Fabregas megszerzésébe tudná forgatni. Guardiola továbbá az is tudja, ha ezúttal kötélnek állna a helyi születésû fiatal esetében, akkor késõbb más kerettagok is fizetésemelést követelnének a csapattól.
 


Sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!