Herrera: Rooney a mi vezérünk

Ander Herrera úgy érzi, hogy Wayne Rooney vezetõi képességei segíthetik, és inspirálhatják a Manchester Unitedet a véghajrá elõtt.


Az Arsenal elleni, FA-kupából történt csalódástkeltõ kiesés után a csapatkapitány egy szenvedélyes beszédet adott elõ az öltözõben, ami végül elérte a kívánt hatást, és megnyilvánult két kõkemény angol bajnoki meccsen, a jó teljesítményt mutató Tottenham, és a Liverpool legyõzésével.

 

A United Review azon kérdésére, hogy Rooney szavai ekkora feltöltõ hatással voltak-e, Herrera így válaszolt: "Igen, mindig hatással van ránk. Wayne Rooney a vezérünk. Õ a legerõsebb srác, és nemcsak fizikailag, hanem mentális értelemben is. Úgy vélem, a csapat mindig is követi õt. Õ a csapatkapitányunk, a vezetõnk, és a mi legbefolyásosabb egyénünk. Azt hiszem, nagyon jól megmutatja nekünk, hogy mit is jelent a Manchester United, mint csapat."

 

 

Herrera és Rooney következõ feladata, hogy a Vörös Ördögök legyûrjék a javuló formában lévõ Aston Villát az Old Traffordon. A spanyol középpályás élénken emlékszik, hogy a birminghami klub vetett véget a United zsinórban hatmeccses gyõzelmi sorozatának, amikor december 20-án 1-1-es döntetlent játszott a két csapat. "Nem nyertünk a Villa Parkban, így nem szabad lebecsülnünk õket" – fûzte a mondandójához. "Az angol elsõosztályban akarnak maradni, de mi pedig meg akarjuk tartani a nyerõ szériánkat, ami nagyon nehéz lesz. Viszont mi vagyunk a Manchester United, és gyõzelmet kell aratnunk felettük."

 

Herrera egyben óvatos is, mivel egy honfitársa januárban a Villához csatlakozott. "Õ [Carles Gil] egy veszélyes játékos, mivel a jobb oldalon játszik, és kiváló minõséget képvisel, aki egyet cselez, és lõ is. De oda kell figyelnünk az összes Aston Villa játékosra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!