Célkeresztben a negyedik

Jonny Evans szerint a United egy fantasztikus lehetõséget szalasztott el az elõzõ szezonban, hogy bejusson és gyõzzön negyedik Bajnokok Ligája fináléján.


Az idei szezonban is kezdetét veszik a Bajnokok Ligája küzdelmei, amivel kapcsolatban a klub észak-ír védõje, Jonny Evans elmondta, csökkenõ koncentrációjuk miatt estek ki a 2009/2010-es Bajnokok Ligája negyeddöntõjében a Bayern München ellen. Arjen Robben gyönyörû kapásgólja döntõnek bizonyult, miven a német klub így idegenben lõtt több góllal továbbjutott az elõdöntõbe, azonban Evans szerint a United csak magának köszönhette a kiesést.

 

 

 

 

"Azt gondolom, ha visszatekintünk az elõzõ évi Bajnokok Ligájára, akkor mindannyian elkeseredettek vagyunk a végeredménnyel" - kezdte.

 

"Mi irányítottuk a játékot a Bayern München ellen, még úgy is, hogy idegenben, távol az otthonunktól kezdtük a párharcot. Néhány pillanatig fejetlenség uralkodott a csapaton belül, ami aztán megbosszulta magát."

 

"Szerintem, ha továbbjutottunk volna a Bayern ellen, a végsõ gyõzelmet is megszerezzük. Tudom, hogy nagyon kemény lett volna az Inter elleni döntõ, elõtte meg a Lyonon kellett volna átverekedni magunkat az elõdöntõben, de éreztem annyira erõsnek magunkat, hogy ez sikerülhessen."

 

A Vörös Ördögök sorozatban 15. Bajnokok Ligája idénye kedden veszi kezdetét, amikor a brit derbi keretében a skót bajnok Glasgow Rangers látogat Manchesterbe. Mivel a csapat már találkozott a másik skót óriásklubbal, a Celtickel legutóbbi négy szezonjából kétszer, így nincsenek kétségek afelõl, hogy kemény ütközetre kell számítani a Rangers ellen.

 

"A Celtic az elmúlt néhány évben többször is összekerült velünk, úgyhogy tudjuk mire számítsunk Skócia top csapatai ellen" - tette hozzá.

 

"Megtettük a szükséges felkészülési munkálatokat a Rangersszel kapcsolatban, de így is nagyon nehéz mérkõzésre számítok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!