Radoslav Petrovic iránt érdeklõdik a United

A Partizan Belgrad szerb középpályását szemelte ki Sir Alex Ferguson.


A 21 éves Petrovic a szülõvárosa csapatában játszik, ám több európai klub is érdeklõdik iránta, így lehet, hogy ebben a hónapban távozni fog Belgrádból.

Olaszországból az Inter és a Juventus is szerette volna leigazolni a védekezõ középpályást, ám információk szerint a játékos iránt érdeklõdõ klubok rangsorában visszaestek, mert a Tottenham és a Manchester United is versenybe szállt Radoslavért.

Harry Redknapp és Sir Alex Ferguson is megfigyelõket küldött Szerbiába még az elõzõ hónapban, hogy szemmel tudják tartani a játékost, mielõtt a klubja megkezdte volna téli szünetét december végén.

 

 



A szerb válogatott játékos a Bajnokok Ligájában is megmutatta tehetségét, amikor az Arsenal elleni két találkozón szerepelhetett.

A középpályás most, a szezon közepén csatlakozhat a Unitedhez, ahol Nemanja Vidic személyében honfitársa is lenne a klubnál, vagy akár a Spurshöz, mely csapatnál több dél-szláv játékos is szerepel.

Amennyiben mégsem sikerülne januárban az átigazolás, úgy nyárig mindenképp tovább figyelné a két Premier League csapat Petrovicot, akinek ára egyes információk szerint 4 millió font körül állna meg.


metro.co.uk 


metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!