Túl korai még a derbi Van Persie visszatérésére

Nem fogják siettetni Robin van Persie visszatérését a vasárnapi, Manchester City elleni városi rangadón, annak ellenére, hogy a holland csatár a héten már teljes értékû edzésmunkát végzett.


A Vörös Ördögök támadója még februárban, a Swansea City elleni idegenbeli mérkõzésen szenvedett bokasérülést, menedzsere, Louis van Gaal pedig nem számít honfitársára a vasárnapi, Old Traffordon rendezendõ városi derbin.

 

A 63 éves szakember emellett azt is elárulta, "kivárnak és majd meglátják", bevethetõ állapotban lesz-e Chris Smallng és Luke Shaw, akik közül elõbbi szereplésére mutatkozik nagyobb esély.

 

Amikor arról kérdezték, Robin van Persie bevetésre kész állapotban van-e, Van Gaal így válaszolt: "Nem. Újra edzésbe állt, ami pozitív. Két napja már velünk edz, és ma is, tehát már jó úton halad. De még hosszú út áll elõtte, és nem hiszem, hogy ennyi napnyi edzésmunka elég lenne számára. Smalling és Shaw esetében ki kell várnunk és majd meglátjuk. Nem hiszem, hogy Shaw játszana, de Smalling szerintem igen."

 

 

Szóba került Angel Di Maria lehetésges visszatérése a kezdõcsapatba is, amellyel kapcsolatban Van Gaal érthetõen kitérõ választ adott.

 

"Nem csak Angel Di Maria harcol a kezdõcsapatbeli helyéért, de minden, az elsõ csapattal együtt edzõ játékos így van ezzel, mert szeretnék a tõlük telhetõ legjobbat nyújtani" - tette hozzá.

 

"Pénteken 11 a 11 ellen játszattam õket, és a fehérben játszó csapat nagyon jó volt. A fehér csapat azokból a játékosokból állt, akik nem a sztendert kezdõcsapatomat alkotják, tehát elmondható, hogy nagy küzdõszellem uralkodott bennük, ez pedig tetszik. Minden játékosomnak elmondtam, hogy látni akarom bennük a küzdõszellemet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!