Van Gaal bocsánatkérése

Louis van Gaal bocsánatot kért azok után, hogy a Manchester City ellen túl korán kihasználta mindhárom csere lehetõségét, így az utolsó percekben megsérült Michael Carrick kénytelen volt csere nélkül elhagyni a pályát.


A kényelmes elõny birtokában Van Gaal kihasználta az összes változtatási lehetõségét, ezek után a középpályás vádli húzódás miatt lebicegett a pályáról, és egyenesen a kijárat felé vette az irányt. Így a Vörös Ördögök 10 emberrel játszották le az utolsó perceket, amikor Sergio Agüero szépítõ találatával 4-2-re módosította az eredményt. A holland szakember elmondta, hogy ez egy kicsit visszavett a fényes diadalból, és megbánta az elhamarkodott második félidei cseréket.

 

 

"A mérkõzés végén Michael Carricket le kellett volna cserélni, de nem tudtam a helyére játékost beküldeni" – mondta az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Bölcs dolog volt tõle, hogy a sérülését követõen egybõl elhagyta a pályát. Remélem nem sérült meg komolyabban."

 

A menedzser a Sky Sports-nak elmesélte: "Természetesen a 4-1-es eredmény fantasztikus volt, de akkor Carricket le kellett volna hoznom, ez egy kicsit buta dolog volt tõlem. Minden játékosomnak néhány percnyi lehetõséget akartam adni, mert mindannyian olyan kemények dolgoztak. Wayne-t kellett középpályásnak visszavonnom, és ez nehéz helyzet volt."

 

"A második félidõben sokkal jobbak voltunk, mint az elsõben, és úgy gondolom, hogy addig a pillanatig, míg Carrick el nem hagyta a pályát, fantasztikusan játszottunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!