Rooney: Fellaini világklasszis

A United csapatkapitánya, Wayne Rooney elismerõen nyilatkozott csapattársáról, Marouane Fellainirõl, mely nyilatkozatában méltatta a belga képességeit és elismerte, hogy nehéz elsõ szezon után kihagyhatatlan része lett Louis van Gaal csapatának.


Fellaini 2013 nyarán költözött az Old Traffordra, de nem volt számára egyszerû a váltás. Formahanyatláson ment keresztül és sérülés is nehezítette manchesteri karrierjét. Ám a nehéz idõszak ellenére mindig hitt abban, hogy képes lesz meghatározó részévé válni a Manchester Unitednek.

 

A belga szezonbeli hatodik találatát szerezte vasárnap a City ellen, a United twitter követõi pedig a mérkõzés legjobbjának választották. Mindkét eredmény rendkívül fontos, ismerte el a csapatkapitány, Wayne Rooney is.

 

"Sikerült neki beilleszkednie" - magyarázta a kapitány. "Nagyon hasznos képességekkel rendelkezõ játékos. Szeretünk hátrébb játszani, kicsalva ezzel az ellenfelet a kapuja elõterébõl és ilyenkor remekül ki lehet használni az ilyen játékosok képességeit."

 

"Labdatartásban az egyik legjobb játékos a világon. Azzal, hogy elõrébb került a pályán nagyobb nyomás alá tudjuk helyezni az ellenfelünket. A menedzser megtalálta neki a megfelelõ helyet a csapatban és õ ezt gólokkal és kiváló teljesítménnyel hálálja meg."

 

 

"Az elsõ szezonja keményre sikerült, de mindenki támogatta. Rendkívüli alázattal dolgozott és átvészelte a nehezebb idõszakot. Most azt a formát mutatja, amiben az Evertonnál is játszott, nem véletlenül igazolta le a United. Minõségi játékos. Hatalmas lehetõség rejlik benne, mely hétrõl hétre megmutatkozik."

 

"Ám nem csupán számára volt nehéz az elõzõ szezon, nem okolhatja csak saját magát. A kemény munka meghozza gyümölcsét és a menedzser támogatása is nagy hatással van mindannyiunkra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!