Shaw: Hármas alá az idei teljesítményem

Luke Shaw, a Manchester United baloldali védõje "hármas alá" osztályzatot adna magának debütáló szezonjára, ha pedig a Chelsea ellen szerezné pályafutása elsõ gólját manchesteri mezben, nem ünnepelne.


Az angol válogatottban is bemutatkozott játékos vált a nyáron a legjobban fizetett tinédzserré a világfutballban, miután a Vörös Ördögök a Chelsea elõl elorozva 27 millió fontért leigazolták.

 

Shaw azóta nem tudta a Southamptonban látott formáját lemásolni, sérülésekkel tarkított bemutatkozó idényében ugyanis sem gólt nem szerzett, sem gólpasszt nem jegyzett még.

 

Mindazonáltal a balbekk elárulta, ha szombaton játszana a Stamford Bridge-n, és betalálna a hazaiak kapujába, nem ünnepelte, ugyanis gyerekként Jose Mourinho legénységének szurkolva nõtt fel.

 

"Minden héten követtem a Chelsea meccseit" - fedte fel a Match of the Day magazinnak.

 

"Nagyon jó érzés volt, mikor pályára léphettem a Stamford Bridge-n, azt mondhatom, hogy az a kedvenc idegenbeli stadionom."

 

"Az új szezon sorsolásakor az elsõ amit megnézek, hogy mikor játszunk a Chelsea-vel. Még nem szereztem gólt ebben a szezonban, szóval nem tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy mit tennék, ha a Chelsea ellen szerezném meg az elsõ gólomat."

 

 

Shaw "az egyik legszerencsésebb 19 évesnek" tartja magát, hogy United játékos lehet, de úgy érzi, hogy saját teljesítménye csak "hármas alát" érdemel erre a szezonra.

 

"Csalódást keltõ idõszakon vagyok túl a sérüléseim miatt, de egyébként imádom, hogy itt lehetek. Ha én írnám a bizonyítványt az iskolai ellenõrzõmbe, 'hármas alát' adnék magamnak" - tette hozzá.

 

"Addig a pillanatig az ember fel sem ismeri, milyen hatalmas klub a Manchester United, amíg nincs itt - elképesztõ! Ez a legnagyobb klub a környéken."

 

"Együtt játszhatok olyanokkal, mint Wayne Rooney, [Angel] Di Maria, [Radamel] Falcao, ez pedig õrületes, mert a barátaim folyton csak róluk beszélnek, hogy mennyire jó játékosok, én pedig ilyenkor azt gondolom, 'wow, én pedig együtt játszom velük!'."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!