Tartalékok: Manchester United 1-0 Bolton

Gyõzelemmel tért vissza O'Shea hosszas sérülése után.


Warren Joyce irányításával elsõ mérkõzését játszotta a Manchester United tartalék csapata, melyet a kölcsönbõl visszatérõ Joshua King remeklésének is köszönhetõen meg is tudott nyerni.

Az elsõ félidõ vége elõtt röviddel egy nagyszerû támadást követõen a norvég szélsõ talált a hálóba, ám addig is és a gól után is lenyûgözõ show-t láthatott a közönség a Wanderers kapusától, Jay Lynch-tõl.

Biztató volt a csapat teljesítménye, a vádli sérülésébõl visszatérõ John O'Shea is tudott játszani 60 percet, valamint az elsõ csapat keretébe tartozó játékosok - Wes Brown, Bébé, Gabriel Obertan, Fabio - is értékes perceket tölthettek a pályán, bár a portugál szélsõt a második félidõ felénél Vermijl váltotta.

Bébé korábban már szerepelt Obertannal együtt legelöl, most is így történt annyi változtatással, hogy Joshua Kinggel kiegészülve alkották a támadó hármast. Az elsõ 4 perc végén Obertan már veszélyeztetett is egy lövéssel, ám Lynch védeni tudott, majd Adam Blakeman próbálkozott a vendégek részérõl, de lövése kaput tévesztett. Ezek után leginkább a boltoni kapus védédeirõl szólt a találkozó.

Bár Obertan, King és Bébé próbálkozásai sorra kerülték el a kaput - volt olyan, hogy Bébé a kapuson átemelve a labdát szélrõl kisodródva az üres kapu fölé is lõtt - végül a 42. percben sikerült megtörni a góltalanságot.

Corry Evans adott egy remek labdát a bal szélre Joe Dudgeonnak, aki egybõl visszatette okosan Kingnek. A norvég pedig Tom Eckersley szorításában remekül lõtte ki a hosszú alsó sarkot.

Még a szünet elõtt majdnem sikerült megduplázni az elõnyt, Fabio kapott labdát a kezdõkörben, végigvezette a labdát a védõk között az ellenfél 16-osáig, majd kapura lõtt, ám nagy helyzetbõl leadott lövése fölé szállt.

Szünet után a United dominanciája nem enyhült, Oliver Norwood emelt szenzációsan a kiugrásra váró Fabio elé, aki talán az elõzõnél is nagyobb helyzetbe került, de Lynch kapus hárítani tudott, aki nem sokkal ezután Obertan lövésénél és Brown fejesénél is nagyokat védett.

A boltoni kapus folytatta tündöklését Bébé és Fabio újabb helyzeteinél is, melyek egyre frusztráltabbá tették a United játékosait.

Nem sikerült a mindent eldöntõ második gólt megszerezniük Joyce fiainak, pedig egész mérkõzés folyamán rengeteg helyzetet dolgoztak ki, melyeket folyamatosan lövéssel tudtak lezárni.


Manchester United Reserves 1 - 0 Bolton Wanderers Reserves
Moss Lane

United: Devlin, O’Shea (Brady 61), Fabio, Evans, Brown, Wooton, King, Norwood, Bebe (Vermijl 65), Obertan, Dudgeon
Nem használt cserék: Jacob, Fryers, Massacci.

Wanderers: Lynch, Riley, McQuade, Dennis, Eckersley (Irwin 70), Blakeman, Ward (McGeechan 83), Connolly, Eaves (Vela 87), O’Halloran, Obadeyi
Nem használt cserék: Turner, Burns.

Gólszerzõ: Joshua King 42.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!