Engedélyezték a carringtoni villanyvilágítást

Minden akadály elhárult az elõl, hogy Louis van Gaal akár este is edzést vezényelhessen a Vörös Ördögöknek.


Engedélyezték a Manchester United számára, hogy villanyvilágítást kaphasson carringtoni edzõközpontjuk néhány pályája.

 

Mindezt Louis van Gaal külön kérésére indítványozták, aki szerette volna, ha játékosai számára az esti órákban is lehetõség nyílna edzeni az AON által szponzorált edzõkomplexumban.

 

Múlt héten Trafford tanácsa elfogadta a villanyvilágításra vonatkozó beterjesztést, amely keretében nyolc edzõpályára 16 méter magas kandellábereken helyeznék el a világítótesteket, így a munka hamarosan már el is kezdõdhet.

 

 

A tanács elfogadta a Manchester United azon érvét, miszerint a villanyvilágítás nincs hatással a környezõ üzleti tevékenységekre, illetve az õshonos denevér populációra.

 

"A tervezett villanyvilágítás elengedhetetlen ahhoz, hogy javíthassuk az AON edzõkomplexum használhatóságát és funkcióit, ezzel ugyanis a klub által alkalmazott edzéstechnikákat is fejleszthetjük, és biztosítottá válik, hogy az edzõkomplexum továbbra is a világ élvonalába tartozzon" - áll a United által beterjesztett anyagban.

 

Nem ez lesz egyébként az elsõ változtatás Carringtonban azóta, hogy Louis van Gaal tavaly júliusban munkába állt Manchesterben.

 

A centerpálya talaját újrarakták, és HD kamerákat telepítettek, így a menedzser figyelheti, és elemezheti játékosai teljesítményét az edzések során.

 

Van Gaal emellett azt is elrendelte, hogy ültessenek több fát az edzõkomplexum köré, így védettebbé téve a széltõl a pályákat.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!