Van Gaal: Pozitív teljesítmény, negatív eredmény

Louis van Gaal dicsérte a Manchester United teljesítményét a Chelsea ellen, azonban egyértelmûen csalódott, amiért csapata nem tudta gólokra váltani lehetõségeit.


A hazigazdák újabb lépést tettek a Premier League trófeájához a Stamford Bridge-n aratott 1-0-s gyõzelmükkel, köszönhetõen Eden Hazard góljának, de a Vörös Ördögök vitathatatlanul megérdemelték volna, hogy egy ponttal távozhassanak a fõvárosból lelkes, és lendületes idegenbeli teljesítményükért.

 

"Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, de a teljesítményünkkel elégedett vagyok" - kezdte Van Gaal.

 

"Csapatként fantasztikusak voltunk ma - lejátszottuk a Chelsea-t a pályáról."

 

"Ma nem tudtunk hatékonyak lenni, mert a Chelsea szervezett védekezése ellenére számos lehetõséget tudtunk kidolgozni - az elsõ félidõben hármat, szemben az nullájukkal. A második játékrészben nyolc helyzetünk volt, a Chelsea-nek három, úgyhogy ez elképesztõen jó."

 

"Mi voltunk a domináns csapat a pályán, de veszítettünk, a futballban pedig csak az eredmény számít. Az öltözõben azt mondtam a fiúknak, hétrõl-hétre elõrébb tudunk lépni, fejlõdünk. Ha valaki megnézi a játékstílusunkat, akkor boldog lehet. Ez a legfontosabb dolog."

 

 

Hazard 38. percben esett gólja a játék képéhez mérten váratlanul született, ezt követõen a Chelsea visszább vett, és tartotta az eredményt. Azzal azonban Van Gaal nem ért egyet, hogy a Chelsea játéka egykori tanítványa, Jose Mourinho tervei szerint alakult volna a mérkõzésen.

 

"Nem, nem hiszem" - tette hozzá.

 

"Mindenkinek meglehet a saját véleménye. A gyõztes mindent visz - ez egy dal, de most nagy igazság."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!