Rooney: Gyõzhettünk volna

A Manchester United csapatkapitánya, Wayne Rooney csak dicsérõ szavakkal tudta illetni csapattársait, annak ellenére, hogy 1-0-s vereséget szenvedtek a Chelsea ellen a Stamford Bridge-n.


A vendégek lelkes produkcióval rukkoltak elõ, és balszerencsések voltak, hogy pont nélkül kellett távozniuk Nyugat-Londonból, Rooney szerint ugyanis a Manchester United akár a maximálisan megszerezhetõ pontmennyiséget is megszerezhette volna egy olyan mérkõzésen, ahol végül õk irányítottak.

 

"Azt gondolom, a teljesítményünk kiváló volt, az elejétõl a végéig domináltunk" - mondta Rooney az MUTV-nek.

 

"Kialakítottunk néhány remek lehetõséget, de sajnos nem tudtunk élni velük. Úgy éreztem, ha sikerülne egy gólt szereznünk, akár öt perccel a vége elõtt is, akkor nyerhettünk volna."

 

"Szerintem nagy önbizalmat meríthetünk ebbõl az eredménybõl, mivel én ritkán látok olyan csapatot, amely a Stamford Bridge-n játszva ennyire uralni tudja a mérkõzést, egyedül csak a gól hiányzott a játékunkból. Egy másik napon akár két-három gólt is szerezhettünk volna, de ez most nem az a nap volt. Most tovább kell lépnünk, és elõre kell tekintenünk a jövõ heti, Everton elleni mérkõzésre."

 

 

Rooney nem ment el szó nélkül a csapat két tinédzserkorú védõje, Paddy McNair és Luke Shaw teljesítménye mellett, akik gyakorlatilag hiba nélkül helyettesítették a sérülés miatt kidõlt Phil Jonest és Daley Blindet, úgy, hogy legalább egy hónapja nem léptek pályára a felnõtt csapatban.

 

"Azt gondolom, hogy kiválóak voltak [McNair és Shaw]. Paddynek egy fizikálisan nagyon erõs játékos, Didier Drogba ellen kellett helyt állnia, és szerintem nem vallott szégyent. Luke-kal kapcsolatban mindannyian tudjuk, mekkora tehetség. Sokáig nem volt bevethetõ, de most nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elõ. Szerintem a két fiú magabiztosságot meríthet ebbõl a teljesítménybõl."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!