Smalling: Mit jelent számomra a United

A szerzõdéshosszabbítás után Chris Smalling elmondta, mit is jelent számára a United játékosának lenni.


Mitõl különleges a United játékosának lenni?

"A szurkolóink miatt. Majdnem 80 000 ember hétrõl hétre. Nincs másik olyan csapat, aki ilyen mutatókkal rendelkezne. Nagyon szerencsések és büszkék vagyunk, hogy a világ minden tájáról érkeznek emberek, hogy minket láthassanak."

 

Mi volt a legmeglepõbb pillanat, mióta itt játszol?

"Mikor felkészülési túrán veszünk részt. Különösen mikor Ázsiában és Amerikában voltunk. Ott döbbentünk rá, hogy milyen hatalmas tábor is áll a csapat mögött. A United egy hatalmas család, mely hatással van az emberekre szerte a világban. A foci hatalmas tömegeket mozgat meg, de ezzel csak akkor szembesülsz, ha ellátogatsz más országokba is."

 

Mi teszi olyan különlegesség a Unitedet?

"Az, hogy bármit megteszünk annak érdekében, hogy mi legyünk a legjobbak. Akkor is, ha az edzéseken és mérkõzéseken is rendben megy minden, mi keressük azt, hogyan tudnánk még többet nyújtani. Minden egyes apróság nagy jelentõsséggel bír. A vezetõség is igyekszik mindent megtenni a játékosokért, hogy minél több lehetõség álljon rendelkezésre. Figyelünk a részletekre és végigmegyünk az úton amit választottunk magunknak."

 

Mi a kedvenc emléked mióta Vörös Ördög lettél?

"Természetesen az elsõ bajnoki címem, amit a klubbal nyertem, de mondhatnám az elsõ városi derbimet is az Old Traffordon, mely mérkõzésen Rooney egy fantasztikus gólt szerzett. Tisztán emlékszem, hogy körbenéztem a stadionban és boldog arcokat láttam mindenhol. Ezek a pillanatok örökre megmaradnak az emlékeim között."

 

Ha három szóval kéne jellemezned a Unitedet, mik lennének ezek?

"Szenvedélyes, hatalmas, ikonikus."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!