Youngnak ötcsillagos befejezés a célja

Soha nem könnyû nyerni a Goodison Parkban, de Ashley Young magabiztos, hogy a Manchester United begyûjti a három pontot a hátralévõ öt mérkõzésük elsõ, Everton elleni felvonásán.


A Vörös Ördögök eltökéltek, hogy újra visszatérjenek a gyõzelem útjára a húlt heti, Chelsea elleni szoros, 1-0-s vereségüket követõen, ahol bár Louis van Gaal tanítványai uralták a mérkõzést a labdatartás, illetve a kidolgozott helyzetek mutatójában, mégis üres kézzel távoztak a Stamford Bridge-rõl. Míg az eredmény mindenképpen csalódást keltõ, és egyben véget vetett a United hat mérkõzéses gyõzelmi szériájának, Youngra lelkesítõleg hatott a nyújtott játék és optimista a vasárnapi, liverpooli vendégjátékot illetõen.

 

"A pozitívumokat vonjuk le a Chelsea elleni meccsbõl, ahol szerintünk nem szabadott volna, hogy vereséget szenvedjünk" - mondta Young a MUTV Thursday Focus címû mûsorában.

 

"Szinte végig mi birtokoltunk a labdát és dolgoztuk ki a helyzeteket. Úgy éreztük, hogy a Chelsea csak ült a babérjain és természetesen ezt büntetlenül meg is tehették a góljuk után, de egy másik napok, akár két-három gólt is lõhettünk volna."

 

"Most újabb kemény mérkõzés vár ránk - az Everton elleni idegenbeli összecsapások soha nem könnyûek. A szurkolók közel ülnek a lelátóhoz, és bármikor játszunk ott, mindig fantasztikus hangulat uralkodik. Megfelelõen kell hozzáállnunk ehhez a mérkõzéshez. Vissza akarunk térni a gyõzelem útjára, és azért megyünk hozzájuk, hogy nyerjünk."

 

 

A Manchester United jelenleg harmadik a Barclays Premier League tabelláján, és reményeik szerint legalább egy pozícióval elõrébb tud lépni az Arsenal megelõzésével, akik egy ponttal elõttük állva fogadják hétvégén a listavezetõ és bajnokaspiráns Chelsea-t.

 

"Mindenki magabiztos a csapatban, hogy képesek lehetünk a legelõkelõbb pozícióban végezni" - tette hozzá.

 

"A második hely még mindig reális cél számunkra, és ehhez mostantól minden meccsünket meg kell nyernünk. Minden mérkõzés egy kupadöntõvel ér fel, és úgy kell ezeken pályára lépnünk, hogy a gyõzelmet is megszerezzük. Tele önbizalommal fogunk nekivágni a vasárnapi meccsnek is, és biztos vagyok benne, hogy ha ugyanolyan jól teljesítünk, mint az utóbbi idõben, akkor megszerezhetjük a gyõzelmet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!