Blind visszatérhet az Everton ellen

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal a MUTV-nek felfedte, Daley Blind visszatérhet sérülésébõl a vasárnapi Everton elleni mérkõzésen a Goodison Parkban.


Blind még a manchesteri városi derbin szenvedett sérülést, amely után kihagyni kényszerült a Chelsea elleni múlt heti rangadót. Sajnálatos módon a többi múlt heti hiányzó, így Michael Carrick, Marcos Rojo és Phil Jones nem épültek fel idõben ahhoz, hogy a Mersey-partjára elutazhassanak a csapattal.

 

A hétfõi, Leicester City elleni U21-es bajnoki mérkõzésen Rafael bordatörést szenvedett, amely okán kihagyni kényszerül a szezon hátralévõ részét. Ugyanezen mérkõzésen a második félidõben elõvigyázatosságból le kellett cserélni Adnan Januzajt is, bár Van Gaal úgy érzi, hogy sérülése nem súlyos.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy Carrick, Blind, Rojo és Jones visszatérhet-e vasárnap, Van Gaal így válaszolt:

"Talán csak egyikük, de még az is kérdõjeles. Azt kell hogy mondjam, hogy õ Daley Blind, de a neve mellett még ott a kérdõjel."

 

Rátérve Rafaelre és Januzajra, a holland menedzser így folytatta:

"Rafael, ez hihetetlen. Bordatörést szenvedett, így ebben a szezonban már nem állhat a Manchester United rendelkezésére balszerencsénkre. Januzaj sérülése nem annyira súlyos."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!