Élvezi új szerepkörét az ecuadori

Antonio Valencia boldog, hogy jobb hátvédként ragadhatott meg a csapatban.


Ugyan nem eredeti szerepkörében, mint szélsõ lépett pályára az ecuadori válogatott futballista ebben a szezonban, de Louis van Gaal elképzelése jól sült el. Tipikusan alulértékelik a stílusát, de remekül alkalmazkodott és roppantul élvezi az új feladatkörét.

 

 

"Nagyon élvezem a játékot, boldog vagyok" - kezdte Antonio Valencia az MUTV-nek. "Minden flottul megy, sokat játszhattam a most futó idényben. Nehéz helyzetben voltam, ám a legfontosabb az volt, hogy a kilencven percek alatt nagyon koncentrált legyek. Ezen a poszton folyamatosan szemmel kell követned a labdát, nem lankadhat a figyelmed."

 

 

"Minden esetben átfedésre van szükség, ha elõre merészkedem, majd tudatosan zárok vissza, mert ez sok veszélyt tartogat" - tette hozzá. "Ha elhagyod a helyed, azt az ellenfél könyörtelenül kihasználhatja. Más az élet szélsõként, olyankor kevésbé vagyok óvatos, ha támadásra kerül a sor."

 

 

A Vörös Ördögök huszonötöse szerint a koncentráció a csapat kulcsszava, majd kiemelte a United múlt heti bosszantó vereségét a Chelsea ellen, továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy az Everton ellen is nagy szerepet játszik majd az összpontosítás. "Nagyon fáj, ha jól játszol és úgy szenvedsz vereséget. Magunk mögött kell hagynunk a múlt heti fiaskót, jelenleg csak Everton elleni mérkõzéssel foglalkozunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!