De Gea az év csapatában

David de Gea idei kiváló formájának köszönhetõen bekerült a PFA Premier League álomcsapatába.


A spanyol hálóõr óriási volt egész idényben és egyetlen percet sem hiányzott a bajnokság során, 34 alkalommal lépett pályára ebben a szezonban, közülük tízszer gólt sem kapott.

 

De Gea mellett még Branislav Ivanovic, Gary Cahill, John Terry és Ryan Bertrand a védelemben, Alexis Sanchez, Nemanja Matic, Philippe Coutinho valamint Eden Hazard a középpályán, Harry Kane és Diego Costa pedig csatár poszton került be az év csapatába.

 

 

David emellett a PFA Év játékosa, valamint a PFA Év fiatal játékosa címre is jelölést szerzett, ami egy hihetetlen bravúrnak számít egy kapustól. 2013-ban már szerepelt a neve az akkori szezon álomcsapatában, miután bajnoki címhez segítette csapatát.

 

A közelmúltban az MUTV készített interjút a hálóõrrel, melyben David remek formájáról is beszélt, mely miatt érthetõen elégedett volt: "Igaz, hogy személy szerint nagyszerû volt a tavalyi szezonom, már ami az egyéni teljesítményt illeti, de úgy vélem, ezúttal még jobban mennek a dolgok számomra."

 

"Azt hiszem, jobban felveszem a versenyt, jól teljesítek és döntéshozatalokban sokkal jobb vagyok idén. Boldog vagyok és próbálok ugyanezen az úton haladni, tovább fejlõdni."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!