Smalling: A vereséggel ébresztõt fújtak nekünk

Chris Smalling megígérte, a szurkolók egy 'más Manchester Unitedet' láthatnak majd szombaton, a West Brom ellen, azt követõen, hogy vasárnap sorozatban második vereségüket is elszenvedték az Everton ellen.


James McCarthy, John Stone és Kevin Mirallas góljaival Roberto Martinez legénysége otthon tartotta mindhárom pontot a Goodison Parkban, így a Vörös Ördögöknek nem sikerült a talpra állás az egy héttel korábbi, Chelsea elleni szoros vereséget követõen.

 

Smalling szerint az elmúlt hetekben mélyen tudásuk alatt teljesítettek, de játékosatársaival eltökéltek, hogy tanuljanak a vereségekbõl és az elõnyükre fordítsák a jelenlegi helyzetet.

 

"Az elsõ pillanattól kezdve nem volt meg a kellõ lendületünk, és olyan nyomást helyeztek ránk, amelyet általában mi szoktunk az ellenfeleinkre" - mondta a védõ a MUTV-nek.

 

"Ma nem mi voltunk a jobbak. Ez egy hatalmas ébresztõt jelent számunkra."

 

"Szerintem a szezon utolsó mérkõzései mindig nagyon fontosak. Van még elõttünk négy nagy összecsapás, ahol biztosra kell mennünk azt illetõen, hogy jobb produkcióval rukkolunk elõ, mint ma. Szerintem, ha visszaérünk Manchesterbe, akkor a holnapi nap folyamán videón kielemezzük a történetek, és a következõ edzéstõl már csak azon leszünk, hogy kiköszörüljük a csorbát."

 

"Ebben a szezonban nem gyakran fordult elõ, hogy ne mi lettünk volna a jobb csapat az egyes összecsapásokon, még ha veszítettünk is, mert mindig agresszíven harcoltunk, és csúsztunk-másztunk a sikerért, ma azonban ettõl messze voltunk. Szerintem jövõ szombaton egy más Manchester Unitedet láthatnak majd az Old Traffordon a nézõk."

 

 

Az angol válogatott bekket csalódottsággal töltötte el, hogy milyen gólokat kaptak az Evertontól, és hozzátette, hogy a meddõ mezõnyfölény ellenére a Vörös Ördögöknél valami nem volt rendben a befejezéseknél, amelyen javítaniuk kell.

 

"Szerintem az elmúlt két mérkõzésen nagyon jók voltunk labdabirtoklásban, ma pedig különösen az elsõ félidõben remekeltünk ebben az összevetésben, és sikerült néhány jó helyzetet is kidolgoznunk, de ez egy olyan mérkõzés volt, ahol nagyon sok múlott a helyzetek kihasználásán. Ha ebben jobbak lettünk volna, akkor más eredmény született volna. Agresszióban, és egy-az-egy elleni párharcok tekintetében nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenféllel."

 

"Ránk nem jellemzõ módon kaptunk gólokat - egyet szögletbõl, egyet kontrából, ahol mindenkinek megvolt a pozíciója és tudta a feladatát, úgyhogy nincs arra mód, hogy legközelebb ugyanilyan könnyen áthatoljon valaki a védelmünkön, mint az történt ma."

 

"Úgy éreztük, hogy helyenként jó játékkal rukkoltunk elõ, és nagyon sok sikeres passzunk volt a tizenhatosuknál. Azt tekintve, hogy miként játszottunk az elmúlt mérkõzéseken, az ellenfelek sokkal védekezõbben lépnek fel velünk szemben, ma pedig nem találtuk az ellenszert a betömörülõ védelem ellen, annak ellenére, hogy helyzeteink azért adódtak."

 

"Folyamatosan kerestük a lyukakat, de nem sikerült megtalálni. Nehéz volt. Biztosan fogunk tanulni ebbõl az esetbõl, mert a szurkolóink sokkal többet érdemelnek, mint amit ma láthattak tõlünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!