Scholes: Herrera volt a legjobb nyári igazolás

A Manchester United egykori középpályása, Paul Scholes szerint a nyári igazolások közül Ander Herrera volt a legnagyobb hatással elsõ szezonjában az Old Traffordon.


Louis van Gaal több mint 150 millió fontott költött elsõ manchesteri szezonjában játékoskerete megerõsítésére.

 

Ennek keretében az Old Traffordra költözött Angel di Maria, Radamel Falcao, Marcos Rojo, Luke Shaw, Daley Blind és Ander Herrera is.

 

Paul Scholes úgy hiszi, hogy az egykori pozíciójában játszó Ander Herrera, aki szezonbeli 27 pályára lépése alkalmával 7 gólt szerzett, az, aki a legnagyobb hatással tudott lenni a Vörös Ördögökre az érkezõk közül.

 

 

"Szerintem elõször minden új igazolásnak nehéz volt a helyzete. Az elsõ hat-hét, vagy nyolc hónap valószínûleg kimondottan nehéz lehetett számukra" - kezdte Scholes a Newstalk FM-nek.

 

"Azt hiszem, ha meg kell neveznünk, hogy ki volt a legjobb igazolás, aki a legjobb benyomást tette, Ander Herrera nevét kell mondanunk."

 

"Õ is azok közé tartozott, akik kezdetben nagyon megszenvedtek azért, hogy a csapatba kerülhessenek, de mostanra már kimagaslóan játszik, nagyon jó futballal rukkol elõ hétrõl-hétre, gólokat szerez, és elõkészít."

 

"Nagyszerû erõsítés volt, és emellett még nagyon fiatal is, úgyhogy remélhetõleg még ennél is jobb játékos válhat belõle."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!