Van Gaal örül az új edzõpályáknak

Louis van Gaal hiszi, hogy az Aon Training Complexben átadott három felújított edzõpálya, amelyek mind az Old Trafford gyepével megegyezõ talajjal rendelkeznek, nagy hatással lehet a Manchester United további fejlõdésére.


Manchesterbe való megérkezését követõen újdonsült menedzserként Louis van Gaal egyik elsõ dolga volt, hogy közelebbrõl is szemügyre vette a klub modern kor minden követelményének megfelelõ edzõkomplexumának lehetõségeit. Bár a látottak lenyûgözték, a holland szakember három, a felnõtt csapat által használt edzõpályán való változtatások eszközölését kérvényezte.

 

Az Aon Training Complex vezetõ pályagondnoka, Joe Pemberton és csapata az azóta eltelt hónapokban fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy ezeket a pályákat az Old Trafford tökéletes másává varázsolják a gyepszõnyeket tekintve, Van Gaal pedig elégedett a változásokkal. 

 

"Felkészülésünket [az utóbbi idõben] segítette az a tény, hogy a játékosok az Aon Training Complexben létrehozott három új Desso GrandMaster pályán edzhetnek" - kezdte Van Gaal a United Reviewban megjelent jegyzetében.

 

"Ezek a pályák pontosan ugyanolyan specifikációkkal rendelkeznek, mint az Old Trafford gyepe, mert a folyamat részét képezi az is, hogy ugyanolyan körülményeket idézzünk elõ az edzõpályán is, mint ami a stadionban tapasztalható."

 

"Az edzõközpont vezetõ pályagondnoka, Joe Pemberton és csapata nagyon keményen dolgozott az egész szezon során, hogy az edzésmunkánk zavartalan lehessen, az eredmény pedig hihetetlen lett."

 

 

Van Gaal szintén idõt szánt arra, hogy gratuláljon az Old Trafford vezetõ pályagondnokának, és a klub általános pályamenedzserének, Tony Sinclairnek, amiért csapatával nemrég kiérdemelték a Premier League legmagasabb színvonalú pályájának járó elismerést.

 

"Tony a felelõs az összes pályánkért, csapatával pedig egészen elképesztõ munkát végez a stadionban és az edzõpályákon egyaránt" - tette hozzá.

 

"Pár napja került bejelentésre, hogy az Arsenallal karöltve miénk lett a Barclays Premier League Legjobb Pályamunkás Csapata-díj ebben a szezonban. Ez egy hatalmas elismerés, ezért gratulálni szeretnénk Tonynak és csapatának."

 

"Ez egy jól megérdemelt elismerése annak a kemény és odaadó munkának, amit az összes pályamunkásként dolgozó munkatársunk végez azért, hogy a miénk legyen a lehetõ legjobb minõségû pálya. Egyértelmûen nagy szerepet játszottak abban, hogy hazai pályán ennyire jó eredményeket sikerült elérnünk a szezon során."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!