A Juventus is érdeklõdik Nani iránt

Egyes források szerint a Juventus készen áll egy 25 millió fontos ajánlatot tenni a nyáron a Manchester United középpályásért, Luis Naniért.


Luigi Delneri összeállította kívánságlistáját a nyárra és a klub tulajdonosai egy komolyabb összeget bocsátanak a rendelkezésére, amelyet szabadon elkölthet. Ennek a listának áll az élén a portugál szélsõ.
 

Az elmúlt szûk 1 évben Nani kilépett a United egykori sztárjának, Cristiano Ronaldonak az árnyékából és bebizonyította, hogy kiváló teljesítményt képes nyújtani a pályán és nagyon hatékony fegyvere a szélen a Vörös Ördögök csapatának.
 

 

A Juventus a nyár folyamán nagy nevekkel szeretné megerõsíteni a keretét, lehetõleg fiatalokkal, mivel a csapat jelenlegi átlagéletkora igen magas, többek között az olyan harmincas évei végén járó, de meghatározó játékosok miatt, mint a 36 éves Alessandro Del Piero. A zebrák kerete komoly változások elé néz, de nem csak a játékosállományát, hanem a stadionját is tervezi felújítani a klub nyáron.
 

Úgy tûnik tehát, hogy a Seria A óriásai közül nem csak az Inter, hanem a Juventus is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a portugál szélsõt elcsábítsák az Old Traffordról.
 

caughtoffside.com


caughtoffside

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!