Carrick már nem játszhat ebben a szezonban

Louis van Gaal megerõsítette azt a hírt, ami szerint Michael Carrick már nem játszhat ebben a szezonban, mert súlyosabb a sérülése mint ahogy azt gondolták.


A kapitány helyettes a múlt hónapban, a Manchester City elleni gyõztes meccs utolsó szakaszában sérült meg, így ezután már a  Chelsea, az Everton és a West Bromwich Albion ellen sem léphetett pályára.

 

Jó hír, hogy Luke Shaw-ra számítani lehet a holnapi, Crystal Palace elleni meccsen. Jonny Evans is bevethetõ, de a menedzser szerint nincs meccsritmusa.

 

"Carrickre nem számíthatunk, súlyosabb a sérülése mint ahogy azt vártuk" - mondta Van Gaal a MUTV-nek. "Mindent megpróbáltunk, de most már a következõ szezonról kell gondolkodnunk. Ebben a szezonban már nem fog többet játszani. A következõ szezonra kell összpontosítanunk és megoldani, hogy addigra már fitt legyen."

 

 

"Amikor megnézzük a statisztikákat, láthatjuk, hogy mennyire fontos õ nekünk, de ez azért is van így, mert csak a jobb oldalra van védekezõ középpályásunk. Errõl beszéltem az egész szezon alatt, hogy nincs egyensúly a keretünkben, és éppen ezt akarom helyreállítani a következõ átigazolási szezonban. Az élet nem ér véget amikor 34 éves leszel, de egy profi sportolánál ez már majdnem azt jelenti, ezért megpróbálom majd megoldani ezt a problémát a pozícióját illetõen."

 

A többi sérültrõl: "Evan és Shaw is játszhatnak. Evansnak nincs meccsritmusa, ugyanis hat hétig el volt tiltva, utána pedig megsérült. Szüksége van a meccsritmusa."

 

Eközben Marcos Rojo azon dolgozik, hogy újra formába kerüljön, James Wilson pedig a padon kaphat helyet miután egy betegsébõl lábadozik. 

 

"Egy vírus lengi körül a csapatot, ezért nehéz pontos információt adnom Wilsonról" - folytatta Van Gaal. "Egy hétig beteg volt, de most már jobban van, így talán a padon is helyet kaphat majd."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!