De Gea: A góltalanság kiábrándító

A Manchester United kapusa elismerte, hogy nagyon frusztráló a csapat számára a három mérkõzés óta tartó góltalanság.


A Vörös Ördögök zsinórban három vereséget szenvedtek el a bajnokságban a Chelsea, az Everton és a West Brom ellen is, és egyik mérkõzésen sem tudtak gólt szerezni. A spanyol hálóõr reméli, hogy a Crystal Palace ellen ez a rossz széria megszakad és sikerül újra hét pontra növelniük elõnyüket a tabella 5. helyén tanyázó Liverpoollal szemben. Brendan Rodgers csapata vasárnap a Stamford Bridge-re látogat a hétvégén, így egy gyõzelemmel erre minden esély meglehet. Novemberben a United 1-0-ra legyõzte a Sasokat az Old Traffordon és De Gea reméli, hogy most is kapott gól nélkül sikerül csapatának lehozni a mérkõzést.

 

"Nehéz volt megélni a három vereséget" - ismerte be De Gea az MUTV-nek. "Tartani kell magunkat, elõre nézni és megnyerni a szombati találkozót."

 

"Úgy érzem, hogy jól játszottunk a Chelsea és a West Brom ellen is, de több gólhelyzetet kell kialakítanunk és azokat ki is kell használnunk, ha nyerni akarunk. Nem volt szerencsénk a West Brom ellen sem, jobban játszottunk, nálunk volt a labda, mégis õk szereztek gólt és utána remekül védekeztek. A szabadrúgásnál fogni tudtam volna a labdát, ha nem pattan meg Olssonról."

 

"Egyértelmûen nagy csalódás volt nekem és a csapatnak is. Sok gólhelyzetünk volt és egy büntetõt pedig kihagytunk. Nyerhettünk volna 5-1-re is."

 

 

De Gea úgy véli, hogy Alan Pardew csapata ellen nehéz mérkõzés vár rájuk. Fõként Bolasié és az ex-United játékos, Zaha a széleken lesz nehéz feladat a védelem számára. 

 

"Hasonlóan nehéz találkozóra számítok, mint a West Brom ellen. Tudják, hogy szeretjük birtokolni a labdát és ezzel helyzeteket kialakítani. Remek szélsõik vannak. Gyorsak és veszélyesek."

 

De Gea céljai közt szerepel az is, hogy a szezon összes találkozóján játszhasson. Mióta Louis van Gaal átvette a csapat irányítását, a spanyol nem hiányzott egyetlen bajnoki mérkõzésrõl sem.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!