Bajnokok Ligája a küszöbön

Vasárnap délután a Chelsea - Liverpool mérkõzés 1-1-es döntetlennel zárult, így 99,99%-ban biztossá vált, hogy a Vörös Ördögök õsszel visszatérhetnek a legrangosabb európai porondra.


Vasárnap késõ délután a már angol bajnok Chelsea már a 6. percben megszerezte a vezetést a Liverpool ellen, akik részérõl még a félidõ vége elõtt Steven Gerrard válaszolt, ám a végeredmény már nem változott, így a két gárda 1-1-es döntetlent játszott.

 

A United holland menedzsere a napokban elmondta, hogy egy üveg jó bor társaságában kívánja a találkozót végignézni.

 

A Vörös Ördögök két fordulóval a vége elõtt 6 ponttal elõzik meg az 5. helyen álló Liverpoolt, mely ugyan pontszámban még beérheti van Gaal csapatát, de a +14-es gólkülönbség minden bizonnyal elég lesz, hogy a United újra a Bajnokok Ligájában szerepelhessen.

 

Sõt, matematikailag akár még a 2. helyre is odaérhet a csapat, bár ehez nagyon nagy meglepetések kellenének és az, hogy a van Gaal irányította United hazai pályán legyõzze az Arsenalt, valamint majd az utolsó fordulóban idegenben a Hull City csapatát, akik még mindig a kiesést próbálják elkerülni.

 

 

A 4. hely birtokában ugyan örülhetünk kicsit, mert a Bajnokok Ligája vár minket, mégis vigyázni kell, mert ez csupán a selejtezõre szóló belépõ, ahol még összekerülhet a csapat kellemetlen ellenféllel is. A menedzsernek és stábjának lesz majdnem 3 hónapja, hogy rendet tegyen a csapat háza táján, és, ha folytatják a Depaynál alkalmazott igazolási stratégiát, akkor már június elején megérkezhet a szükséges és kellõ erõsítés.

 

A hétralévõ két találkozón pedig mindent meg kell tenni a gyõzelmekért, mert ez a Premier League, ahol tudjuk, hogy senki, senki ellen nem mehet biztosra!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!