Nem a pénz határozza meg De Gea jövõjét

Nem a pénz lesz a mérleg nyelve azt illetõen, hogy a Manchester United meg tudja-e tartani kapusát, David de Geát, vagy a Real Madridhoz igazol.


Egyre biztosabbá válik, hogy David de Gea jövõje nem attól függ majd, mely csapat kínál neki nagyobb fizetést, hanem, hogy hol akar játszani a következõ szezonban.

 

A Manchester United egy zsáknyi pénzt kínált a 24 éves kapuvédõnek, hogy maradjon az Old Traffordon, és írjon alá új szerzõdést a jelenlegi, 2016 nyarán lejáró megállapodás kiváltására.

 

A Vörös Ördögök képesek bármilyen pénzügyi kondícióval felvenni a versenyt, amelyet a játékosért leginkább érdeklõdõ Real Madrid képes lehet kínálni, és egyáltalán nem céljuk, hogy megdöntsék a világ legdrágább kapusa, Gianluigi Buffon 2001-es eladási összegét, amikor 32.6 millió fontért igazolt az azóta világbajnokká avanzsált kapus a Parmatól a Juventushoz.

 

De nem a pénz, amely motiválja a Manchester United idei szezonbeli egyértelmûen legjobb játékosát.

 

 

Úgy tudni, De Gea egyfajta belsõ harcot vív magával, abban az egészen egyszerû kérdésben, hogy hol kíván játszani a jövõben.

 

Manchesteri részrõl úgy tudják, boldog Angliában és élvezi az életet Manchesterben, de a háttérben ott van a vágy, hogy visszatérjen szülõvárosába és a Realban játszhasson.

 

A Királyi gárda mindenképpen szeretné, ha a következõ szezonban már a Bernabeuban tudhatnák a válogatott kapust, ezzel leváltva a spanyol válogatott és saját legendás kapusukat, Iker Casillast. A klub vezetõsége részérõl is egyértelmûen õt tekintik a klub saját neveltjének méltó útódjaként.

 

A Manchester United gyakorlatilag már biztosra veheti, hogy jövõre újra ott lesz a Bajnokok Ligájában, hiszen csak egy pontra van szükségük utolsó két bajnokijukon ennek bebiztosítására, ez pedig a United pozícióját erõsítheti, amely további dilemmát okozhat De Gea számára döntésének meghozatalában.

 

Addig azonban nem marad más hátra, mint hogy a Manchester United vezetõi és szurkolói álmatlanul forgolódnak éjszakánként.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!