United - Arsenal párharcok

Megnéztük már a napokban a legjobbnak ítélt mérkõzéseket és a legjobban teljesítõ eddigi United játékosokat is az Arsenal ellen. Most kalandozzunk kicsit a jelenbe és lássuk, milyen párharcok várhatók vasárnap.


1. De Gea vs. Ospina

 

 

David De Gea a szezon során a világ egyik legjobb kapusává nõtte ki magát. Nemrég a PFA Év Csapatába is beválasztották. Jelenléte biztos alapot adhat a United játékának, melybõl építkezhet a csapat és a szezon során már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy számíthatnak rá a Vörös Ördögök. De vajon ugyan ez elmondható Ospináról is? A kolumbiai hálóõr az Új Évben csöppent bele Szczesny örökségébe, de még nem sikerült teljesen meggyõznie az Ágyúsok szurkolóit.

 

2. Smalling vs. Giroud

 

 

A Vörös Ördögök védõje talán élete legjobb formáját hozza eddig. Képességeit azonban ez úttal a 32 mérkõzésen 18 gólt szerzõ francia Giroud fogja tesztelni. Mindenképp érdekes és izgalmas párbaj lehet az övék, földön és a levegõben egyaránt.

 

3. Herrera vs. Cazorla

 

 

Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát és a saját stílusát, tempóját ráerõltetni az ellenfelére. Szerencsére az Arsenal az a csapat, akik ellen lehet is focizni, valamint õk is játszani szeretnek. Õsszel az Emiratesben az Ágyúsok birtokolták 61%-ban a labdát, míg az Old Traffordon a United 58%-os arányban tudhatta magáénak a játékszert. Ebben a teljesítményben nagy szerepe lehet a United spanyoljának, Ander Herrerának (több mérkõzésen is a legtöbbet pontosan passzoló játékos volt), a másik oldalon pedig Santi Cazorlának kell maradandót alkotnia.

 

4. Young vs. Bellerin

 

 

Ashley Young mindkét gólban benne volt a Crystal Palace elleni mérkõzésen, nagy önbizalommal és magabiztosan játszik az elmúlt hónapokban. Sõt, csapata egyik legjobbjaként tartják számon a szezonban, és valljuk be nem érdemtelen, hogy Van Gaal bízik benne, valamint az Év játékosa díjra is jelölték. Folyamatos veszélyt jelent a bal oldalon. Õt az Arsenal fiatal spanyol tehetségének, Hector Bellerinnek kell majd megállítania az Old Traffordon. Ám sokszor hiába a tehetség, ha nem párosul még mellé tapasztalat.

 

5. Rooney vs. Mertesacker

 

 

A német védõnek nehéz dolga lesz a United kapitánya ellen. Rooney rengeteget mozog és hatalmas energiája miatt igazi rémálom lehet a védõk számára. A United támadója soha nem áll meg, gyakran lép vissza labdáért, hogy segítse a támadásokat. Virágzik a statikus ellenfelek ellen, mint Mertesacker. A német jó a levegõben és belemegy az ütközésekbe is, harcos játékos.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!