Van Gaal már kapusokat néz

Louis van Gaalnak és stábjának rengeteg feladata van az új szezonra való felkészülés jegyében, köztük az egyik az, vajon David de Geával vagy nélküle lép pályára jövõre a United.


Úgy tûnik, a holland szakember már arra készül, hogy elveszíti a kiváló formában játszó portást, hiszen legutóbb arról beszélt, hogy listája van azon kapusokról, akik számításba jöhetnek, mint De Gea pótlása.

 

De Gea szerzõdése a következõ szezon végén lejár és úgy tûnik, egyre kisebb az esély a hosszabbításra. Információk szerint a spanyol játékos várhatóan távozik Manchesterbõl és a Real Madridnál köthet ki.

 

A 24 éves hálóõr Madridban született és az Atletico akadémiájáról került a nagycsapathoz, majd 2011-ben Sir Alex Ferguson igazolta le a Vörös Ördögökhöz.

 

Ám amíg a spanyol jövõjérõl gondolkodik, Louis van Gaal elmondta, a United nem fog állni és várni. Ezt mutatják azok a pletykák is, hogy többek között a Tottenhamben játszó Hugo Lloris-t, valamint a Stoke kapusát, Asmir Begovic-ot is folyamatosan szóba hozzák a klubbal.

 

 

"Van egy listánk kapusokról, akik pótolhatnák õt, mivel nekünk meg kell szerveznünk ezt" - nyilatkozta Van Gaal.

 

"Azt akarjuk, hogy maradjon, így remélhetõleg alá fogja írni a szerzõdést. Nem tudom, hogy fel tudjuk ajánlani neki mindazt, mint a Real, mert nem tudok a Real Madrid nevében beszélni. Három csoportunk van itt, ezek közül a legfontosabb a játékosok csoportja. Azt akarjuk, hogy aláírjon, de ehhez neki az kell, hogy a Manchester Unitednél akarjon maradni."

 

"Nem tudom, miért nem döntött még. Nem tudom megmondani, mit mond majd nekem."

 


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!