De Gea a játékosoknál az Év Játékosa

A Manchester United játékosai David de Geat szavazták meg egymásutáni második szezonban az Év Játékosának, kiemelve ezzel a spanyol kapus fantasztikus védéseinek, és folyamatos teljesítményének fontosságát a 2014/2015-ös szezon során.


De Gea, aki elárulta, hogy honfitársára, Juan Matara szavazott, mint a szezon legjobbja, már a tavalyi szezonban is kiérdemelte ezt az elismerést, Louis van Gaal debütáló szezonjában az Old Traffordon pedig még a korábbi teljesítményét is túlszárnyalta.

 

A 24 éves portást a 2013/2014-es szezonban is toronymagasan a csapat legjobbjának tartották társai, most pedig köszönetet mondott az újabb megtiszteltetésért.

 

 

"Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, fantasztikusak voltak a szezon során, és imádom õket. Nagyszerû öltözõnk van, és még egyszer nagyon nagyon köszönöm mindenkinek" - mondta De Gea, miután átadta számára a díjat a csapatkapitány, Wayne Rooney.

 

Amikor a szezon legnagyszerûbb védésérõl kérdeztük, a spanyol egyszerûen csak így felelt:

"Szerintem egy kapus számára minden védés fontos, amellyel a csapatát segíti. Nagy örömömre szolgál ez az elismerés, és tényleg csak köszönni tudom mindezt a csapattársaimnak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!