Rooney hétfõn már a csapattal edzett

A hétvégén a Manchester United keretébõl meglepetésre kimaradó klasszis a többiekkel együtt készül a Rangers elleni keddi Bajnokok Ligája mérkõzésre.


Az angol klasszis nélkül felálló Manchester United szombaton a hosszabbításban bekapott két gólnak köszönhetõen bosszantó döntetlent ért el az Everton otthonában, és már csak harmadik a tabellán, négy pontra lemaradva a listavazetõ Chelsea-tõl.

 

 

 


Rooney váratlan mellõzésérõl már jó néhány pletyka napvilágot látott, az egyik szerint Sir Alex Ferguson a játékos magánéleti problémái miatt így büntette meg õt. Ez azért lenne furcsa, mert Ferguson még soha nem tett ilyet 26 éves manchesteri karrierje során. Ennél valamivel hihetõbb David Moyes teóriája, mely szerint a skót menedzser a szurkolók haragjától akarta megóvni a formán kívül játszó Rooneyt.


Mindezek ellenére, ahogy a mai edzésen készült képeken is látszik, Rooney vidámnak tûnt a United hétfõ délelõtti tréningjén, nevetgélt és viccelõdött társaival, jó hangulatban készülnek tehát a skót bajnok elleni meccsre. Hatalmas meglepetés lenne tehát ha Wayne Rooney ismét kimaradna a United keretébõl, hiszen nem úgy sikerült neki a szezonkezdet, ahogy szerette volna, ezért gyors sikerélményre lenne szüksége, hogy újra megtalálja önmagát.


Ferguson egyébként a teljes 25 fõs keretére számíthat, az Achilles-sérülésbõl felépülõ l Michael Carrick, és térdsérülése miatt a világbajnokság óta nem játszó Rio Ferdinand is teljes értékû edzésmunkát végzett hétfõ délelõtt.

 

FourFourTwo.hu


sportinglife.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!